Antal sidvisningar m.m. från APIet

Hej,
Går det att få ut antal sidvisningar per dialog från APIet?

Vi är också intresserade av statistik som finns på andra forum, tex att få ut antal inlägg en viss användare har gjort.

Utöver detta undrar jag om det går att få ut e-postadress på User från Comments-apiet?

Mvh
Andreas
Andreas Engberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Andreas!

Ursäkta det sena svaret och tack för dina frågor angående API:et!

Det går inte att få ut antal sidvisningar per dialog i dagsläget men vi har antecknat det som ett önskemål!

Statistik som finns på andra forum går ej att få ut och det finns inga planer just nu för att stödja det.

E-postadress borde ni kunna få ut om ni använder er API-nyckel.

Hoppas detta besvarade dina frågor!
    Kai Takesaki