Ändra text på nya "fråga oss"

Hej!

Finns möjligheten att ändra texten i rutan "fråga oss" efter eget tycke? "Fråga oss" passar inte så bra i vårt forum då det inte är ett supportforum. I nyhetsbrevet som ni skickade ut stod det t.ex. "skriv till oss" vilket skulle vara bättre.

Kommentarer

• Hej

Du kan ändra texten i era inställningar för forumet. Du hittar inställningen för knappen under Inställningar -> Rubriker & Texter. Där kan du ändra texten till något som passar bättre för er!

Vi hade missat att lägga till det fältet i formuläret, så om du letat är det förståeligt att du inte såg det förrän nu.

• Skönt då var jag inte blind när jag letade 😀

Tack!