Ändra text och färg på länken till er webbsida i Kundo Forum

Längst upp i forumet till vänster kan ni lägga in en länk till er webbsida. Istället för webbadressen kan ni nu välja att visa en text som ni väljer själva. Det går också att ändra färg på alla länkarna som visas längst upp i forumet.

För att ändra länktext och länkfärger, gå till Inställningar för ert forum.

• Under Rubriker & Texter i fältet Länktext kan ni bestämma vilken text som ska visas istället för webbadressen till er webbsida.
  • Under Ikoner & Länkar i fältet Länkfärg för supportlänkar och länk till webbplats kan ni välja färg på länkarna.