Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ändra policy för personuppgifter i Kundo Chat

Nu kan ni  göra ändringar i policyn för personuppgifter i Kundo Chat.

För att ändra detta går du till Inställningar för ert chattflöde. Välj sedan Personuppgifter och policy och klicka på knappen Redigera under rubriken Policy för personuppgifter.
Ylva Espling User experience designer Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.