Ändra inställningar för information om hur personuppgifter hanteras

I och med att GDPR började gälla den 25 maj införde vi en kryssruta i Kundo Forum och Kundo Chat för att era användare skulle kunna bekräfta att de tagit del av policyn hur personuppgifter behandlas.

Nu kan ni:

• Välja om kryssrutan ska finnas eller inte.
  • Ändra texten som informerar om policyn.
  • Få en förhandsvisning hur det kommer att se ut för era användare.

För att ändra detta går du till Inställningar för ert Forum eller chattflöde och väljer sedan Personuppgifter och policy.