Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ändra färg på länkar i Kundo Mail

Hej!

Finns det möjlighet att ändra färgen till länkarna i Kundo Mail? Denna möjligheten finns i forumet men kan dessvärre inte finna den till mailen.

Hälsningar Josefin

Kommentarer

 • Hej Josefin!

  Tack för din fråga! Nej, i Kundo Mail finns inte möjlighet att välja färg. Vi har valt att bara ha vissa redigeringsfunktioner, det går t.ex. inte heller att ändra typsnitt eller textstorlek. Detta för att hålla det så enkelt som möjligt. Och det innebär också att för mailmottagaren visas mailet med default typsnitt och färg för sin egna mailklient, vilket hen är mest van med.
  Men vi tar gärna emot på feedback runt detta - du får gärna berätta varför du vill ändra färg på länkarna?

  Jonatan Larsson Operativ chef
 • Hej Jonatan,

  Vi skulle gärna vilja kunna redigera typsnittet och färg på länkarna för att det ska stämma överens med vår grafiska profil. Vi har en och samma mejlsignatur samt typsnitt som vi använder oss av i vårt företag då det sker mycket utgående kommunikation till kunder från alla avdelningar. Vi skulle därför även vilja att detta gick för de mejlen som vi skickar ut från kundservice.

 • Hej Josefin,

  Då förstår vi hur ni tänker. Det finns som Jonatan sa tyvärr ingen möjlighet att ändra den grafiska profilen på utgående mail just nu. Men vi antecknar det som ett förslag från er och återkommer om vi går vidare med det.

  Emil Stenström Produktansvarig
 • Hej Emil,
  Har ni justerat detta nu? Vi önskar också ändra typsnitt så det passar med vår grafiska profil.
  Mvh
  Jenny
 • Hej Jenny!

  Tack för din fråga! Det går att ändra färg på text i Kundo mail, både i själva mailet och i signaturen. Däremot går det inte att automatiskt sätta en viss färg på alla länkar eller att ändra typsnitt.

  Det finns nu antecknat som förslag även från er och om vi går vidare med det hör vi av oss.
  Ylva Espling User experience designer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.